Válaszd ki mire használod fel ajándékutalványunkat!

Több információra van szükséged?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk! Telefonos visszahívást kérek!

Revenue Audit

Objektív szakmai szempontok alapján segítünk felmérni szálláshelyed jelenlegi Revenue Management hatékonyságát és gyakorlati javaslatokat adunk a bevételek és a profit optimalizálásához.

Írj nekünk Tudj meg többet

Revenue Management

Növeld bevételeidet dinamikus árazással! Egy szálloda értékesítése és disztribúciója sem működhet adatvezérelt módon tervezett Revenue Management nélkül!

Írj nekünk Tudj meg többet

Reputation Audit

Tudod mit gondolnak rólad a vendégeid? Megmutatjuk!
Az Everguest reputációs audit szolgáltatásával maximálisan felvértezve vághatsz neki az újranyitás időszakának! Tudd meg mik az erősségeid és gyengeségeid, ismerd meg a versenytársaidat, növeld a bevételeidet!

Írj nekünk Tudj meg többet

Reputation Management

Egy korábbi vendég véleménye számtalan új vendéget befolyásol a döntésben. Monitoringozzuk, elemezzük és riportáljuk, valamint akár több nyelven megválaszoljuk a vendégvéleményeket!

Írj nekünk Tudj meg többet

Marketing Management és Social Media Audit

Elég hatékonyak a hirdetéseid? Meg tudod szólítani a vendégeidet? Auditunk keretében monitoringozzuk szállodád online marketing és social media felületeit, majd módosítási és fejlesztési javaslatokat határozunk meg!

Írj nekünk Tudj meg többet

Marketing Management

Stratégiában gondolkodunk! Áttekintjük a legfontosabb kitűzött és elérendő célokat, meghatározzuk az ehhez szükséges eszközöket, és megtervezzük az éves kommunikációt. Célzott és kreatív hirdetések segítségével olyan csatornákon érjük el potenciális vendégeidet, melyeket napi szinten használnak!

Írj nekünk Tudj meg többet

Írj nekünk!    Telefonos visszahívást kérek!