Növeld éttermed népszerűségét!

Hiába a séf sikere, ha a kezeletlen hozzászólások és rossz vendégvélemény menedzsment miatt éttermed az utolsó helyen szerepel a toplistákon.

Ajánlatkérés

Nincs több üres asztal!

Egy étteremnek napjainkban már nemcsak arra kell ügyelnie, hogy kiváló minőségű alapanyagokból ínycsiklandó ételeket tálaljon vendégeinek, vagy hogy a pincérek és felszolgálók egytől egyig professzionálisak és udvariasak legyenek. Ez már a vendégeknek is kevés!

Az online térben különböző csatornákon fejtik ki véleményüket az ételekről, a felszolgálás minőségéről, hangulatról, ez pedig erősen befolyásolja az étteremről kialakult képet, valamint további vendégeket abban, hogy melyik vendéglátóipari egységet válasszák.

Kiemelten fontos a vélemények, hozzászólások szakszerű megválaszolása és időbeni kezelése, hiszen így a korábbi és jövőbeni látogatóknak is megmutathatjuk, hogy meghatározónak tartjuk a visszajelzéseket szolgáltatásunkról, kiemelt figyelemmel kísérjük az értékeléseket, valamint ezek alapján fejlesztjük, javítjuk tovább éttermünk szolgáltatásait.

Emellett pedig már az éttermeknek online is folyamatosan jelen kell lenniük legyen szó egy hatékony weboldalról, melynek segítségével egyszerűen és gyorsan foglalhatnak a vendégek, vagy egy erős social media jelenlétről, mellyel becsalogathatják őket, és adott esetben egy elköteleződött törzsvendég bázist is építhetnek.

A vendégvélemények megválaszolásának előnyei:

  • a véleményt író vendég elégedettebb lesz a szolgáltatással, hiszen biztosítjuk róla, hogy fontos számunkra az ő véleménye és személyes tapasztalatai
  • a vendég megítélése, hozzáállása jelentős mértékben javulhat az étteremmel kapcsolatban, így akár még pozitívan is módosíthatja korábbi értékelését
  • az étterem iránt érdeklődő vendégben pozitív benyomást kelt, hogy kiemelten foglalkoznak a látogatók véleményeivel és gyakorlatilag őket bevonva javítanak szolgáltatásuk minőségén
  • a vendégvélemények megválaszolásával javítjuk az értékelési pontszámot, ezáltal növelve például egy asztalfoglalás valószínűségét.

Az online reputáció hatása a bevételre

A vendégértékelések bevételre gyakorolt hatása miatt a szakszerű véleménymenedzsment önálló egységgé nőtte ki magát, amely hozzáértő csapatot kíván. A vélemények folyamatos, minél gyorsabb és szakszerűbb, esetenként több nyelven történő megválaszolása komoly akadályok elé állíthatja az éttermeket.

Figyelni kell arra is, hogy egyszerre elégítsék ki az értékelést író vendég igényeit és megfeleljenek a marketing elvárásoknak is. Egyre fontosabb és a vendégvélemények megválaszolásánál még jobban felértékelődik a célnyelven történő válaszadás, tehát, hogy egy vendég akár a saját anyanyelvén kapjon választ az értékelésére. Mivel a legtöbb oldalon a legfrissebb vendégvélemények jelennek meg legelöl, ezért fontos, hogy időben válaszoljuk meg ezeket.

Mit ajánlunk pontosan?

Az EverGuest partnereit humán-erőforrás, szakmai-felkészültségi, kommunikációs, nyelvi és időbeli terhek alól mentesíti.

1 évre visszamenőleg egy átfogó auditot a korábbi vendégvéleményekről, melynek segítségével a menedzsment képet alkothat az étterem aktuális reputációjáról

a vendégvélemények folyamatos monitoringozását

a vendégvélemények kigyűjtését, riportálást, a folyamatok és kiemelendő területek tartalmi és vizuális megjelenítését heti vagy havi szinten

a vendégvélemények szakmai szemmel történő kategorizálását, egységekre és területekre bontva

a vendégvélemények 48 vagy igény szerint 24 órán belül történő megválaszolását több nyelven az étterem arculatához igazított stílusban, egyszerre törekedve a vendégelégedettségre és a marketing lehetőségek kihasználására

“Elnézést, nincs már szabad asztalunk!”

Örülnél, ha tulajdonosként a fenti mondatot hallanád? Akkor jelenjen meg éttermed az online térben mindig ott és akkor, amikor kell! 

Stratégiában gondolkozunk! Áttekintjük a legfontosabb kitűzött és elérendő célokat, meghatározzuk az ehhez szükséges eszközöket, és megtervezzük az éves kommunikációt.

Monitoringozzuk az étterem online marketing és social media felületeit, elvégezzük a szükséges módosításokat és fejlesztéseket, majd rendszeres akcióterveken keresztül valósítjuk meg a fő célok maximális támogatásához szükséges folyamatos kommunikációt. 

PPC kampánymenedzsment

A kattintás alapú marketing mára alapfogalommá vált. Ez a hirdetési rendszer gyors és hatékony módja annak, hogy növeld vállalkozásod, éttermed forgalmát, mivel mindig tudod, hogy mire költesz. A hirdetések precízen mérhetők, így gondoskodva arról, hogy a befektetés megtérül.

Social media menedzsment

Célunk, hogy a social media felületek kínálta kétoldalú kommunikációs lehetőségeket teljes mértékben kihasználjuk, megteremtsük és fenn is tartsuk a lehető legnagyobb mértékű felhasználói elköteleződést.

Kreatív tartalomgyártás

A jó tartalom, egy kiváló marketingszöveg megragadja az olvasó figyelmét, és esetenként a leghatékonyabb értékesítési eszköz is lehet. Vásárlásra ösztönzi a felhasználót, anélkül, hogy a direkt értékesítés üres frázisait alkalmazná.

Minőségi vizuális megvalósítások

A szolgáltatásunk online megjelenése alakítja ki a vendégben az első és legfontosabb benyomást! A magas minőség növeli éttermünk hitelességét, ami egyenesen arányosan növeli a belévetett bizalmat. A vásárlói bizalom pedig a tudatos fogyasztói társadalomban a legnagyobb érték.

Professzionális webtervezés (UX / UI)

Agilis tervezés, friss gondolkodású art direkció, design thinking, sokéves tapasztalat a vendéglátás területén. Az információs architektúrától a mikrointerakciók kialakításáig felülvizsgáljuk vagy megtervezzük éttermed weboldalát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!