Az utolsó lehetőséged: ÚJRANYITÁS 2021!

Mások már készülnek, Te se maradj le!

Ingyenes konzultáció

Beindítunk és felkészítünk az újranyitásra, a legjobb reputációtól a bevétel maximalizálásáig, hogy újult erővel, még magasabb színvonalon vághass neki a vendégek fogadásának!

Elindítottad már vendégszerző marketing kampányaidat?

Tudod hogy érsz el magasabb bevételeket?

Tudod mitől lesznek elégedettek a vendégeid?

KÉSZÜLJ AZ EVERGUESTTEL ÉS EZ MOST NEM KERÜL SEMMIBE!

Fordítsd előnyödre az újranyitásig hátralévő heteket, hogy ne akkor kelljen kapkodnod és új stratégiákat kitalálnod. Bár még sosem kellett ilyen nehéz körülmények között újranyitni egy szállodát, ha most lépsz, akár versenytársaiddal szemben is jelentős előnyre tehetsz szert!
MOST NEM KERÜL NEKED SEMMIBE! Elég az újranyitás után 90 NAPPAL fizetni.

A járvány okozta újabb hullám esetén személyreszabott garanciát vállalunk ügyfeleink és partnereink felé!

Marketing RESTART

weboldal és korábbi kampányok értékelése
social media stratégiai tervezés
OTA megjelenések optimalizálása
hirdetési fiókok felépítése
foglalásösztönző marketing kampányok
Érdekel

Revenue RESTART

jelenlegi bevételkezelési folyamatok értékelése
releváns célcsoportok meghatározása
új árazási és disztribúciós politika
a lehető legmagasabb átlagár
optimális töltöttség
Érdekel

Reputáció RESTART

jelenlegi reputáció értékelése
rejtett problémák és fejlesztendő területek
vendégelégedettség maximalizálása
vendégvélemények megválaszolása
vendégértékelési mutató növelése
Érdekel

Milyen előnyöd származik belőle, ha az Everguest 360 RESTART ajánlatot választod?

valós visszajelzések alapján láthatsz neki szolgáltatásaid folyamatos fejlesztéséhez és vendégeid elégedettségének maximalizálásához.

egy teljesen új, az újranyitáshoz és az utána következő időszakhoz kialakított értékesítési stratégiával maximalizálhatod bevételeidet

egy kidolgozott stratégia mentén optimalizált online megjelenéssel és vendégszerző kampányokkal vághatsz neki a turizmus legizgalmasabb időszakának

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Írjon nekünk az ingyenes konzultációért!  A járvány egyik pozitív hozadéka, hogy volt végre idő utolérni magunkat és megvizsgálni a működésünk minden elemét. Ennek keretében először az Everguest közreműködésével review auditot végeztünk, majd később egy revenue auditot is. Mindkettőt hasznosnak találtuk, új nézőpontokat kaptunk és ezután sikerült teljesen átalakítani, hatékonnyá tenni az értékesítési rendszerünket.

  Az együttműködésnek köszönhetően a karácsonyi ajándék utalvány kampányunkkal is megbíztuk az Everguestet és dacára annak, hogy a szállodák zárva vannak, elég sok utalványt sikerült eladni. Összességében mindhárom szolgáltatás javunkra vált, így örömmel ajánlom a szolgáltatásukat más kollégáknak is.

  Fancsali Gábor, Szállodaigazgató

  Régi álmunk volt, hogy szállodánk teljesen megújuljon és újra pozícionálva magát folytassa tovább működését. A teljes megújulás és átalakulás befejeződött, ezért elengedhetetlen volt újragondolni az értékesítési és árazási stratégiánkat is. Gyenes Ákos neve a szállodaszövetségi üléseken folyamatosan visszaköszönt, ha a modern és hatékony Revenue Management került szóba.

  Számunkra ezért teljesen egyértelmű volt, hogy Ákossal és csapatával szeretnénk együtt dolgozni az új értékesítési taktikák kidolgozásában, továbbá a dinamikus árazás bevezetésében. Az Everguest csapata maximálisan felkészült a legújabb trendek vonatkozásába, számtalan ponton nyújtottak segítséget az értékesítési stratégiánk kidolgozásában.

  Külön köszönettel tartozunk Kovács Noéminek, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalatával segítette szállodánkat a D-edge teljes beállításában és az árazási stratégiánk kialakításának, hogy elindulhassunk a dinamikus árazás és a hatékony értékesítés útján.

  Bágyi Péter, Szállodaigazgató

  Marketing: kezdetektől nagyon jó az együttműködés az Everguest marketing csapatával. Az elképzeléseinket mindig sikerült megvalósítaniuk olyan marketing eszközökkel és több esetben egyedi megoldásokkal, mely illeszkedett szállodánk profiljához, és sikerült vendégeinknek is az adott üzenetet megfelelő módon és platformon közvetíteni. Az általunk támasztott szűkös határidőktől sem riadtak vissza sosem, így mindent a megfelelő időben tudtunk kommunikálni.

  Tanácsaikra minden esetben számítottunk értékesítési és ügyviteli kérdésekben. Véleményem szerint nagyon fontos, hogy a szálloda marketing ügyeit egy olyan szakember kezébe adjuk, aki érzi, érti és adott esetben azonosulni tud a sajátosságokkal is. Erre az Everguestnél jobb szakembereket nem találtunk volna, ezért bízom benne, hogy még sokáig képviselni tudják szállodánk marketing munkáját.

  Lange Csilla, értékesítési vezető

  Revenue management: az Everguest-el sikeresen felépítettünk egy olyan rendszert, mely manapság nélkülözhetetlen lesz egy-egy szálloda versenyképességének és piaci pozíciójának megőrzéséhez. A dinamikus árazás felépítésével és üzemeltetésével komoly pozitív eredményeket tudunk elérni, továbbá olyan szobákat és időszakokat is sikerült értékesíteni, mely korábban a revenue management nélkül nem volt egyértelmű.

  A revenue management szolgáltatással egy biztos, stabil és naprakész hátteret biztosítunk szállodánk árazási politikájának. Munkájuk nélkülözhetetlen részévé vált az értékesítésnek is, így hatékonyabban és naprakészen tudunk jelen lenni a szálloda piacon. A szállodát érintő stratégiai kérdésekben is minden esetben számíthattunk a tanácsaikra, tapasztalataikra. A havi riportok megküldése nagyon sok döntésünket megkönnyítette.

  Lange Csilla, értékesítési vezető