Kezedbe adjuk a kulcsot az újranyitáshoz!

Készülj fel az Everguest-tel, most nem kerül semmibe!

Ajánlatkérés

Az újranyitásig nem kerül semmibe!

Beindítunk és felkészítünk az újranyitásra, a legjobb reputációtól a bevétel maximalizálásáig, hogy újult erővel, még magasabb színvonalon vághass neki a vendégek fogadásának!

 • Tudod mire figyelj majd, hogy elégedettek legyenek a vendégeid?
 • Tudod milyen árazási politikát érdemes majd követned az újranyitáskor a legmagasabb bevétel eléréséhez?
 • Megtervezted már a marketing kampányaidat, melyek segítségével elérheted, hogy téged válasszanak?

ITT AZ IDŐ, HOGY CSELEKEDJ!

Fordítsd előnyödre az újranyitásig hátralévő időszakot, készülj fel előre, hogy ne az újranyitás előtt kelljen kapkodnod és új stratégiákat kitalálnod. Bár még sosem kellett ilyen nehéz körülmények között újranyitni egy szállodát, ha most időben lépsz, akár versenytársaiddal szemben is jelentős előnyre tehetsz szert!

Egyedi, személyreszabott ajánlatunk keretében felkészítünk az újranyitásra, neked pedig nem lesz más dolgod, mint összefoglalónk alapján, és akár a segítségünkkel elindulnod a javasolt fejlesztési irányokba, hogy szállodád újra, főnixszerűen törjön a magasba!

És mi a legjobb ebben? Az, hogy neked ez most nem kerül semmibe!

Az Everguest azzal szeretné megkönnyíteni a szállodák újraindulását, hogy egyedi ajánlatunkért csak az újranyitás után 90 nappal kell fizetni.

Reputációs audit és RESTART akcióterv

 • kielemezzük 2 év vendégvéleményeit
 • feltárjuk a rejtett problémákat, a fejlesztendő területeket
 • megnézzük és kiértékeljük, hogy hogyan kezelted eddig a reputációdat
 • megvizsgáljuk a pozitív és negatív trendeket
 • megoldási javaslatokat adunk a fejlesztési irányok meghatározásához
 • beazonosítjuk a legfontosabb tennivalókat, hogy az új vendégek a lehető legelégedettebbek legyenek
Ajánlatot kérek

Revenue audit és RESTART akcióterv

 • felmérjük a jelenlegi értékesítési és bevételkezelési folyamataidat
 • megvizsgáljuk terméked, szolgáltatásod és célcsoportjaid relevanciáját
 • kiértékeljük jelenlegi árazási és disztribúciós politikádat
 • kiértékeljük az online értékesítése felületek működését
 • részletes szakmai javaslatokat készítünk a sikeres újranyitáshoz
Ajánlatot kérek

Marketing audit és RESTART akcióterv

 • áttekintjük és elemezzük online kampányaidat
 • kiértékeljük weboldalad jelenlegi felépítését és hatékonyságát a közvetlen foglalások elősegítésének szempontjából
 • megvizsgáljuk social media és OTA felületeid teljesítményét
 • összefoglalót készítünk a jelenlegi helyzetről, ez alapján pedig új irányokat és stratégiát fogalmazunk meg a sikeres újranyitáshoz
Ajánlatot kérek

Milyen előnyöd származik a reputációs auditból és az akciótervből?

Átfogó képet kapsz arról, hogy mit gondolnak rólad a vendégeid
Beazonosíthatod a leginkább fejlesztendő területeket
Megtudhatod, hogy a jelenlegi vendégvélemények hogyan befolyásolják a bevételed
Már az újranyitásra tudni fogod, hogy mire kell fókuszálnod az új vendégeidnél
Ajánlatot kérek

Milyen előnyöd származik a revenue auditból és akciótervből?

Teljes képet kapsz a jelenlegi értékesítési és bevételkezelési folyamataidról
Egy hasznos, átfogó útmutatót vehetsz át, amely tartalmazni fogja, hogy mit érdemes még megcsinálod az újranyitás előtt, hogy hatékony legyen értékesítési- és árazási rendszered
Az újranyitáskor a legmagasabb átlagárat, és az ehhez legoptimálisabb töltöttséget érheted el
Eddig halogattad a dinamikus árazás bevezetését? Akkor most itt a lehetőség, segítünk! Már az újranyitásnál 15-20% bevételtől esel el, ha ezt így folytatod!
Ajánlatot kérek

Milyen előnyöd származik a marketing auditból és akciótervből?

Teljes képet kapsz a szálloda weboldalának és korábbi kampányainak minőségéről, új információkhoz juthatsz a social media felületeken való jelenlétetek teljesítményéről és egy összefoglalót vehetsz át az OTA felületeken való megjelenés és marketing szempontú beállítások megfelelőségéről
Az előző pontban foglaltaknak köszönhetően így az újranyitásnál már több és jobb árat fizető vendéged lehet
Kreatív, egyedi, a célközönségéhez és a szálloda adottságaihoz alkalmazkodó marketing stratégiai útmutatót vehetsz át
Ajánlatot kérek

A cél adott: a legjobb reputációtól a bevétel maximalizálásáig! Fektesd le már most a sikeres újranyitás alapjait az Everguesttel, kérd komplett RESTART CHECK-IN ajánlatunkat reputációs, revenue és marketing audit, valamint egy teljeskörű újranyitási akcióterv elkészítésével. Hiszünk a 3 tényező együttes erejében és szinergiáiban, támaszkodj ránk és a szállásválasztási folyamat döntő tényezőire, használd fel a belőlük kinyerhető információkat és szerezz előnyt már most versenytársaiddal szemben!

Milyen előnyöd származik belőle, ha a teljes RESTART CHECK-IN ajánlatot választod?

megkapod a teljes online reputációd, a vendégeid véleményeinek és azok kezelésének elemzését és az újranyitáshoz szükséges reputációs akciótervet

megkapod a teljes értékesítési és árazási folyamataid elemzését és egy komplett revenue akciótervet, útmutatót azok fejlesztéséhez → EVERGUEST PRO TIPP: Még nem használsz dinamikus árazást? Az újranyitásig bevezetjük neked!

megkapod a teljes online jelenléted és megjelenésed kiértékelését és egy marketing akciótervet az újranyitáshozAz Everguest egyedülálló ajánlatának keretében pedig ez MOST NEM KERÜL NEKED SEMMIBE! Elég az újranyitás után 90 NAPPAL fizetni!


Kezdhetjük? Indítsuk be együtt szállodádat!  A járvány egyik pozitív hozadéka, hogy volt végre idő utolérni magunkat és megvizsgálni a működésünk minden elemét. Ennek keretében először az Everguest közreműködésével review auditot végeztünk, majd később egy revenue auditot is. Mindkettőt hasznosnak találtuk, új nézőpontokat kaptunk és ezután sikerült teljesen átalakítani, hatékonnyá tenni az értékesítési rendszerünket.

  Az együttműködésnek köszönhetően a karácsonyi ajándék utalvány kampányunkkal is megbíztuk az Everguestet és dacára annak, hogy a szállodák zárva vannak, elég sok utalványt sikerült eladni. Összességében mindhárom szolgáltatás javunkra vált, így örömmel ajánlom a szolgáltatásukat más kollégáknak is.

  Fancsali Gábor, Szállodaigazgató

  Régi álmunk volt, hogy szállodánk teljesen megújuljon és újra pozícionálva magát folytassa tovább működését. A teljes megújulás és átalakulás befejeződött, ezért elengedhetetlen volt újragondolni az értékesítési és árazási stratégiánkat is. Gyenes Ákos neve a szállodaszövetségi üléseken folyamatosan visszaköszönt, ha a modern és hatékony Revenue Management került szóba.

  Számunkra ezért teljesen egyértelmű volt, hogy Ákossal és csapatával szeretnénk együtt dolgozni az új értékesítési taktikák kidolgozásában, továbbá a dinamikus árazás bevezetésében. Az Everguest csapata maximálisan felkészült a legújabb trendek vonatkozásába, számtalan ponton nyújtottak segítséget az értékesítési stratégiánk kidolgozásában.

  Külön köszönettel tartozunk Kovács Noéminek, hogy kiemelkedő szakmai tapasztalatával segítette szállodánkat a D-edge teljes beállításában és az árazási stratégiánk kialakításának, hogy elindulhassunk a dinamikus árazás és a hatékony értékesítés útján.

  Bágyi Péter, Szállodaigazgató

  Marketing: kezdetektől nagyon jó az együttműködés az Everguest marketing csapatával. Az elképzeléseinket mindig sikerült megvalósítaniuk olyan marketing eszközökkel és több esetben egyedi megoldásokkal, mely illeszkedett szállodánk profiljához, és sikerült vendégeinknek is az adott üzenetet megfelelő módon és platformon közvetíteni. Az általunk támasztott szűkös határidőktől sem riadtak vissza sosem, így mindent a megfelelő időben tudtunk kommunikálni.

  Tanácsaikra minden esetben számítottunk értékesítési és ügyviteli kérdésekben. Véleményem szerint nagyon fontos, hogy a szálloda marketing ügyeit egy olyan szakember kezébe adjuk, aki érzi, érti és adott esetben azonosulni tud a sajátosságokkal is. Erre az Everguestnél jobb szakembereket nem találtunk volna, ezért bízom benne, hogy még sokáig képviselni tudják szállodánk marketing munkáját.

  Lange Csilla, értékesítési vezető

  Revenue management: az Everguest-el sikeresen felépítettünk egy olyan rendszert, mely manapság nélkülözhetetlen lesz egy-egy szálloda versenyképességének és piaci pozíciójának megőrzéséhez. A dinamikus árazás felépítésével és üzemeltetésével komoly pozitív eredményeket tudunk elérni, továbbá olyan szobákat és időszakokat is sikerült értékesíteni, mely korábban a revenue management nélkül nem volt egyértelmű.

  A revenue management szolgáltatással egy biztos, stabil és naprakész hátteret biztosítunk szállodánk árazási politikájának. Munkájuk nélkülözhetetlen részévé vált az értékesítésnek is, így hatékonyabban és naprakészen tudunk jelen lenni a szálloda piacon. A szállodát érintő stratégiai kérdésekben is minden esetben számíthattunk a tanácsaikra, tapasztalataikra. A havi riportok megküldése nagyon sok döntésünket megkönnyítette.

  Lange Csilla, értékesítési vezető