Koronavírus

Kedves Látogató!

A 2020-ban Magyarországra is begyűrűző COVID 19, közismertebb nevén koronavírus miatt a vendéglátóipari egységek felkészültsége szükséges.

Az Everguest szeretné megkönnyíteni partnerei és a többi turisztikai szereplő dolgát. Ezért olyan dokumentumokat teszünk közzé térítésmentesen, ami hasznára válhat az ágazat kisebb és nagyobb szereplőinek.

Dokumentumok:

A szálloda vendégeit javasolt informálni felkészültségünkről és felelősségteljes működésünkről egy világjárvány esetén. Adja meg email címét és 24 órán belül elküldjük a koronavírussal és a szálloda intézkedéseivel kapcsolatos minőségi vendégtájékoztatót!  

Kérem a vendégtájékoztatót!

Adja meg email címét, mi pedig elküldjük Önnek a szálloda intézkedéseit is tartalmazó minőségi vendégtájékoztatót, melyet akár azonnal felhasználhat!  Hamarosan feltöltjük a jogi információkkal, illetve a karantén esetére készülő személyzeti és vendégtájékoztatóval kapcsolatos dokumentumainkat. További – a koronavírussal kapcsolatos – friss és releváns hírekért, valamint információért cégünk tevékenységéről, iratkozzon fel hírlevelünkre.

  További a járvánnyal kapcsolatos friss és releváns hírekért, valamint információért cégünk tevékenységéről iratkozzon fel hírlevelünkre.  

  Feliratkozom a hírlevélre!

  Érdekelnek a koronavírussal kapcsolatos fejlemények illetve értesülni szeretnék a friss dokumentumokról!


   Vedd fel velünk a kapcsolatot!