Ötlet
Kutatás
Foglalás
Felkészülés
Tartózkodás
Megosztás
Visszatérés
Videó

Everguest 360

Ár, vendégvélemények és online megjelenés! A következő vendégeid is ezt a három tényezőt mérlegelik szállásválasztási döntésük során. Ne hagyd, hogy a kezeletlen, vagy nem megfelelően kiértékelt vendégvélemények, illetve szállodád nem kellően egységes megjelenése megakadályozza bevételeid maximalizálását! Használd ki az Everguest szolgáltatásainak együttes erejében rejlő potenciált, és legyen a Te vendéged is szállodád visszatérő vendége!

Ötlet

Hitvallásunk, hogy egy vendég nemcsak akkor és addig vendég, amíg a szállodában tartózkodik, hanem az utazási vágy felébredésétől az utazás utáni visszajelzésig figyelmet és odafigyelést igényel. Vonzó és vágykeltő üzenetekkel szólítjuk meg a vendégeket, hogy azonnal tudják, nálad szeretnének pihenni.

Kutatás

A vendégek előbb látnak minket, mint mi őket! A reputációs menedzsment azt a képet alakítja és formálja, amit a vendégek látnak rólunk a kutatás során. Ennek a képnek a kialakításával, javításával és karbantartásával, támogatjuk őket a szálloda választásban.

A revenue menedzsment lehetőséget ad arra, hogy már a kutatás fázisában a vendégek optimális ár-érték arány alapján hozhassanak döntést, megfelelő árazási és disztribúciós stratégia által.

A szállodáról kialakított kedvező képet a vendégekben is tudatosítani kell! Potenciális látogatóidat mindig akkor és azon a felületen érjük el és szólítjuk meg, ahol éppen érdeklődnek szolgáltatásaid iránt. Célzott, kreatív hirdetésekkel érjük el, hogy végül Téged válasszanak.

Foglalás

A dinamikus árazás segítségével kihasználjuk azokat a jövőbeni dátumokon jelentkező eltérő keresleti lehetőségeket, amelyek magasabb áron történő értékesítést tesznek lehetővé, miközben a kínálati oldalt is folyamatosan monitorozzuk.

A revenue menedzsment munkáját támogatva, felhasználóbarát weboldallal és hatékony foglalói felület kialakításával, valamint direkt foglalásra ösztönző üzenetekkel érünk el minél több jutalékmentes foglalást. Emellett az OTA felületeken való megjelenést is optimalizáljuk.

Felkészülés

A revenue menedzsment szakmai támogatást nyújt a cross selling sikerek eléréséhez, így a vendégek már a felkészülés szakaszában további szolgáltatások megrendelésével növelik a szálláshelyek bevételeit.

A reputáció menedzsment adatvezérelt információinak köszönhetően már az érkezés előtti kommunikációja is sokkal hatékonyabb lehet a szállodának.

Tartózkodás

A szobatípusokra szabott optimális értékesítési módszerekkel további bevétel növelés érhető el, melyet a helyszíni upselling biztosít.

A vendégek helyszíni tartózkodása során, akár különböző chatbot megoldásokkal informálhatjuk őket a szálloda kiegészítő szolgáltatásairól.

A vendégeket véleményük azonnali megosztására ösztönözzük, így akár azonnal reagálni tudunk a felmerülő problémákra és akár negatív értékeléseket is elkerülhetünk.

Megosztás

Ebben a szakaszban a reputáció menedzsment segítségével a vendégvélemények rövid időn belül feldolgozásra kerülhetnek, melyeket a professzionális módon történő megválaszolás követ. A kinyert információkat elemezzük, ezt pedig a szálloda rendelkezésére bocsátjuk.

Visszatérés

A visszatérő vendégek nagyobb eséllyel foglalnak a szálláshely direkt értékesítési csatornáin, hiszen az ár-érték arányról meggyőződtek és kiépült a bizalom.

Az elégedett vendéget célzott és hatékony eszközökkel tudjuk visszatérésre csábítani. A szálloda különböző célcsoportjait egyedi üzenetekkel szólítjuk meg, így lehetőség nyílik egy állandó törzsvendég bázis kiépítésére is.

Reputation Management

A Reputation Management, a szálloda hírnevének a felépítésével, karbantartásával és annak fenntartásával foglalkozik. Célunk, egy olyan kép kialakítása, amely meggyőzi a vendéget a kutatás szakaszban arról, hogy minket válasszon és végigkísérjük az úton, hogy ő is részt tudjon venni véleményével a kép formálásában.

Revenue Management

Revenue Management stratégia segítségével képesek vagyunk a megfelelő szobatípust az adott pillanatban, a lehető legjobb áron a megfelelő szegmensbe tartozó vendégnek eladni úgy, hogy közben a disztribúció költségét is minimalizáljuk.

A revenue management-et egyre inkább hozammenedzsmentként kezdi megismerni a piac, hiszen végső soron a szálláshelyek általa érnek el gyors árbevétel növekedést, miközben csökkennek a disztribúciós költségei.

Marketing Management

A marketing management eszközeivel a szállodáról kialakított kedvező képet tudatosíthatjuk a korábbi és leendő vendégekben, akiket így folyamatosan direkt, jutalékmentes foglalásokra ösztönözhetünk. Stratégiában gondolkodunk! Áttekintjük a legfontosabb kitűzött és elérendő célokat, meghatározzuk az ehhez szükséges eszközöket, és megtervezzük az éves kommunikációt. Célzott és kreatív hirdetések segítségével olyan csatornákon érjük el potenciális vendégeidet, melyeket napi szinten használnak!

Videó
Konzultáció