Szólítsd meg a vendégeidet!

PPC hirdetések, social media marketing, professzionális webtervezés! A leghatékonyabb marketingeszközökkel érjük el célközönségedet!

Ajánlatkérés

Marketing Managementtel a digitális vendégekért

Marketing Management szolgáltatásunk szorosan kapcsolódik a reputáció- és revenue menedzsmenthez. A szállodáról kialakított kedvező képet a korábbi és a leendő vendégekben is tudatosítani kell!
Stratégiában gondolkodunk! Áttekintjük a legfontosabb kitűzött és elérendő célokat, meghatározzuk az ehhez szükséges eszközöket, és megtervezzük az éves kommunikációt. 
Monitoringozzuk a szálloda online marketing és social media felületeit, elvégezzük a szükséges módosításokat és fejlesztéseket, majd rendszeres akcióterveken keresztül valósítjuk meg a fő célok maximális támogatásához szükséges folyamatos kommunikációt. Célzott és kreatív hirdetések segítségével olyan csatornákon érjük el potenciális vendégeidet, melyeket napi szinten használnak!

Szolgáltatásaink

PPC kampánymenedzsment

A kattintás alapú marketing mára alapfogalommá vált. Ez a hirdetési rendszer gyors és hatékony módja annak, hogy növeljük a közvetlen foglalások számát a szállodánál. A hirdetések precízen mérhetők, így gondoskodva arról, hogy a befektetés megtérül.

Google Ads
A Google Ads a világ legnagyobb keresőjén hirdet, ahol a legapróbb részletekig testreszabhatod hirdetésed, így biztosítva, hogy a legmegfelelőbb emberekhez jut el a nap 24 órájában.

Facebook
A legnépszerűbb közösségi oldalon több százezer ember fordul meg naponta. Ezt a célközönséget segítünk neked elérni célzott és kreatív hirdetésekkel.

Youtube
A legújabb zenéktől a létező összes cicás videóig minden van a Youtube-on. Mi hirdetésekkel segítünk abban, hogy mindig azokhoz juss el, akik a legrelevánsabbak számodra.

Social media menedzsment

„Megvásárolt figyelem helyett elnyert figyelem!”

Ez az egy mondat tökéletesen leírja a social media marketing és menedzsment legfontosabb feladatát, és egyben előnyét. Célunk, hogy a social media felületek kínálta kétoldalú kommunikációs lehetőségeket teljes mértékben kihasználjuk, megteremtsük és fenn is tartsuk a lehető legnagyobb mértékű felhasználói elköteleződést.

Manapság a potenciális vendégek, felhasználók a nap 24 órájában, a hét minden napján információra és releváns tartalomra szomjaznak, a social media marketing segítségével pedig ezt az igényüket elégíthetjük ki.

Kreatív tartalomgyártás

„Amit ma leírhatunk, ne halasszuk holnapra!”

A jó tartalom, a kiemelkedő marketingszöveg megragadja a potenciális vendég figyelmét, és esetenként a leghatékonyabb foglalásra ösztönző eszköz is lehet. A vendég igényeire, gondolkodásmódjára kell fókuszálnunk és garantált lesz a közvetlen foglalások növekvő száma.

Minőségi, figyelemfelkeltő tartalmat nem könnyű gyártani, azonban az egyik legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennünk. A vállalkozásra, termékre, szolgáltatásra kell fókuszálnunk, storytelling jelleggel írnunk, és elkötelezni a felhasználókat, ha ez sikerül, akkor mindenki rólunk fog beszélni!

Minőségi vizuális megvalósítások

A magas minőség emeli hitelességét, ami egyenesen arányosan növeli a belévetett bizalmat. A vendégek bizalma pedig a tudatos fogyasztói társadalomban a legnagyobb érték. Az Everguest ennek szellemében tervez, hogy a célcsoportok a lehető legmagasabb minőséget kapják.

Professzionális webtervezés (UX / UI)

„Az online megjelenésed az első benyomás!”

Miért fontos a funkcionálisan és vizuálisan jól működő weboldal?

A design a kapcsolat az ember és a virtuális világ, a gép között. A design az a kulcs, ami miatt a foglalási folyamat sikeres lesz.

Mobile first world

Az internet fogyasztók túlnyomó többsége mobilról éri el a hálózatot. A tervezés ezt figyelembe véve ad olyan terméket ügyfeleinknek, ami a mobilodon is kényelmesen és élvezettel használható.

Mutasd a weboldalad, megmondom ki vagy!

Az interneten konstans változik a fogyasztói szokás és viselkedési kultúra. Ezeket a trendeket szorosan követve tervezzük meg az online megjelenésed.​

Vedd fel velünk a kapcsolatot!