Maximalizáljuk bevételedet!

Egy praktikus és költséghatékony módszer a megfelelő árazás és disztribúciós stratégia megvalósításához

Ajánlatkérés

Revenue Management stratégia segítségével képesek vagyunk a megfelelő szobatípust az adott pillanatban, a lehető legjobb áron a megfelelő szegmensbe tartozó vendégnek eladni úgy, hogy közben a disztribúció költségét is minimalizáljuk.

Miért jó az outsourced Revenue Management?

Az Everguest Revenue Management az év 365 napján működik

Revenue Management csapatunk több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal bír

A bevételek maximalizálásához a legújabb technológiákat használjuk

Egy tipikus Revenue Manager bér és járulék költségéhez képest mintegy 30-50% olcsóbban látjuk el a feladatot

Tevékenységünket rendszeres, transzparens kimutatások alapján végezzük, adatvezérelt módon

Csapatunkat rendszeresen képezzük

Kapcsolattartásunk folyamatos Partnereinkkel

A Revenue Management feladatai távolról is végezhetőek, nem szükséges, hogy a Revenue Manager kolléga a szállodában üljön.
A kiszervezett szolgáltatás keretében a szálláshelyhez kijelölt Everguest Revenue Manager és a hozzá tartozó csapat napi szinten kezeli, menedzseli és optimalizálja a szálloda árazását a legmodernebb eszközök és rendszerek segítségével. A kiszervezettségnek és szakmai csapatunknak köszönhetően nincs egyetlen nap sem, ami szabadság vagy betegség miatt kiesne a szálláshely bevételeinek maximalizálásában.

A csapatunk tagjai folyamatosan képzik magukat, így mindig a legújabb megoldások használatával érik el a szálloda árbevételének folyamatos növekedését.

A Revenue Menedzsment szolgáltatás alapköve a dinamikus árazás.
A dinamikus árazás segítségével kihasználjuk azokat a jövőbeni dátumokon jelentkező eltérő keresleti lehetőségeket, amelyek magasabb áron történő értékesítést tesznek lehetővé (=yieldezés). A yieldezésnek köszönhetően a szálloda átlagára jelentős mértékben növekszik, ami végeredményben olyan bevételnövekedést eredményez, melyhez extra üzemeltetési költség nem párosul, vagyis a bevétel többlet az üzemeltetés eredményében (GOP) is megjelenik. 

A kiszervezett szolgáltatás biztosítja a szálloda részére, hogy a legújabb technológiák használatával érhessen el bevételnövekedést. 

A kiszervezett dinamikus árazás bevezetésével egyszerre ér el gyors árbevétel növekedést, valamint disztribúciós és személyzeti költség csökkentést. 

Az elmúlt időszak eredményeiről és a jövőbeni időszak stratégiájáról rendszeres statisztikákat és jelentéseket készítünk a szálláshely részére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!