Revenue Management Audit & Konzultáció

Tárd fel és optimalizáld bevételkezelői módszereidet!

Ajánlatkérés

A Revenue Management audit átfogó megoldást nyújt arra, hogy külső szakértők szemével, adatvezérelt módon tudd beazonosítani a kulcsfontosságú bevétel növekedéshez hozzájáruló fejlesztési irányokat.

A revenue management audit célja, hogy objektív szakmai vélemény alapján fejleszteni tudjuk a jelenlegi Revenue Management, értékesítési, árazási stratégiánkat. 6 témakörben és több mint 50 kulcsfontosságú pontra vonatkozó elemzésünkkel feltárjuk a szállodában rejlő bevétel maximalizálási potenciált.

Az audit előnye, hogy független szakemberek új szemléletek behozatalával objektíven tudják értékelni és optimalizálni a szálloda értékesítési technikáit és részletes szakmai javaslatokat adnak a fejleszthető területekre.

Szállodaigazgatók, tulajdonosok objektív képet kaphatnak szállodájuk értékesítési technikájának aktuális állapotáról és potenciális fejlődési lehetőségeiről. 

Értékesítőként, revenue menedzserként remek lehetőség a tanulásra és a fejlődésre. Az audit segítségével visszajelzést kaphatunk munkánkról és a fejlesztési lehetőségekről.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!