Növeld bevételedet dinamikus árazással!

Egy szálloda értékesítése és disztribúciója sem működhet adatvezérelt módon tervezett Revenue Management nélkül!

Ajánlatkérés

Szakértő csapatunkkal az alábbi testreszabott szolgáltatásokkal segítünk szálláshelyed piaci lehetőségeit a legjobban kiaknázni és annak bevételeit maximalizálni.

Revenue Management Audit & Konzultáció

Objektív szakmai szempontok alapján segítünk felmérni szálláshelyeden a jelenlegi Revenue Management hatékonyságát és gyakorlati javaslatokat adunk a bevételek és a profit optimalizálásához.

Kinek előnyös? Olyan szálláshelyeknek:

Ahol van már múltja a Revenue Managementnek, sok lépést már tettek, jónéhány eszközt már használnak a bevételek maximalizálásához, de szívesen vesznek külső szakmai véleményt és javaslatokat a további fejlődéshez

Ahol még nincs múltja a Revenue Managementnek, de megszületett házon belül az elhatározás a dinamikus árazási politika és a hatékonyabb bevételoptimalizálás mellett és szívesen vesznek szakértő segítséget a kezdeti időszakban, hogy a lehető leggyorsabban elsajátítsák és alkalmazzák a Revenue Management módszereket.

Érdekel

Outsourced Revenue Management (Havidíjas)

Bízd szakértő kezekre szálláshelyed Revenue Management feladatait, akik az év 365 napján, megfelelő szoftverek használatával biztosítják a bevételek optimalizálását.

Kiknek előnyös? Olyan szálláshelyeknek:

Ahol a szálláshely mérete és / vagy anyagi lehetőségei miatt nincs házon belül dedikált Revenue Manager, és az értékesítő, illetve recepciós kollégák alapvetően reaktív értékesítési feladatok ellátását végzik, megfelelő Revenue Management tapasztalatuk nincs, és a munkaidejükbe se fér bele ezzel foglalkozni.

Ahol átmenetileg betöltetlen maradt a Revenue Manager pozíció a korábbi kolléga távozását követően és ezt a fontos területet addig is szakértő kezekre szeretnék bízni, hogy ne érje üzleti veszteség a szálláshelyet

Ahol a fluktuáció miatt túl gyakran cserélődnek a kollégák az értékesítési területen, így nem biztosítható a folytonosság a bevételek optimalizálásában.

Érdekel

Revenue Management Tréning

Legyél kezdő vagy haladó a Revenue Managementben, a tréningen olyan gyakorlatias tudást kapsz a Revenue Management világáról, ami segít megtalálni a további bevétel optimalizálási lehetőségeket.

Kinek előnyös? Mindenkinek, aki érdeklődik a Revenue Management iránt, de különösen hasznos:

  • Szálláshely tulajdonosoknak
  • Szállodaigazgatóknak
  • Junior Revenue Managereknek
  • Értékesítési vezetőknek és munkatársaknak
  • Front Office Managereknek

Érdekel

Vedd fel velünk a kapcsolatot!