Tudjuk, mi kell a vendégeknek!

Reputation Management, Revenue Management, Marketing Management. Törődünk veled és vendégeiddel!

Rólunk

A legújabb vendéglátóipari, szállodai trendek és a folyamatosan megújuló online lehetőségek ismerete és kiaknázása nélkül manapság egy szálloda sem lehet igazán sikeres! Az Everguest széleskörű szolgáltatásokat nyújt szállodáknak és különböző vendéglátóipari- és szórakoztatóipari központoknak Reputation Management, Revenue Management, valamint Marketing Management terén.
Turisztikai startup-ként rendelkezünk azzal a tudással és tapasztalattal, amely lehetővé teszi, hogy elérd üzleti céljaidat!

A szállásválasztási folyamat három döntő tényezőjét – a vendégvéleményeket, az árat és a megjelenést – szem előtt tartva, a három terület szinergiáit ismerve és kihasználva adatvezérelt jellegüket, ügyfeleinknél bevételnövekedést, erős online reputációt és vendégorientáltabb megközelítést érünk el.

Hitvallásunk

Hitvallásunk, hogy egy vendég nemcsak akkor és addig vendég, amíg a szállodában tartózkodik, hanem az utazási vágy felébredésétől az utazás utáni visszajelzésig figyelmet és odafigyelést igényel. Ezt a gondolkodásunkat szeretnénk minden ügyfelünknél meghonosítani. Szolgáltatásaink pedig ennek megfelelően teljes egészében lefedik a Guest Journey-t, tehát az első interakciótól indulva a folyamatos visszajelzés követésen át az utókommunikációig foglalkozunk a vendéggel.

Miért az Everguest?

Az Everguest csapata testreszabott szolgáltatásokkal segít a szálláshelyed vagy éttermed piaci lehetőségeit a legjobban kiaknázni és annak bevételeit maximalizálni. Szakmai tudásunkat és vendéglátásban szerzett tapasztalatainkat modern marketing- és vendégorientált szemlélettel ötvöztük, így a világon egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Az erős jövőkép, szenvedélyes és kitartó munkavégzés közös jellemzője a csapat összes tagjának. 

Hisszük, hogy együttesen, ki-ki a maga legjobb tudását és energiáját belefektetve egy olyan szolgáltatási portfoliót tudunk hosszútávon menedzselni, amivel az egész szállodaipar jövőbeni reputációs és revenue menedzsmenttel kapcsolatos tudatos fejlődéséhez pozitívan tudunk hozzájárulni. Úgy gondoljuk, hogy szolgáltatásunk hatékonysága a három ágazat közös erejében rejlik. A cél, hogy a lehető legtöbb területet lefedjük a vendégek döntési folyamatában, így erőteljes és kiugró változást érhetünk el a szálloda vagy étterem teljesítményében a reputációtól a bevétel maximalizálásig.

A csapat

Belán Miklós
CEO

Gyenes Ákos
Revenue Management Üzletág igazgató

Kovács Noémi
Revenue manager

Pap-Kuttor Ildikó
Revenue manager

Misóka Laura
Chief Executive Assistant

Neil Middleton
Director of Sales

Barnác Tamás
UX design / Art direction

Turnai Bálint
Marketing Manager

Tóth Csenge
Reputation & Marketing assistant

Egyed Bernadett
CFO

Gondos Kitti
Reputation Manager

Nagy Róza
Revenue Manager Assistant

Bartos Dániel
Software Engineer

Zsófia Kaveczki
Professional Assistant

Tószegi Dóra
Sales Manager

Koczka Máté
PR manager

Rólunk írták

Egyszerre növeli a szállodák bevételét és a vendégélményt az Everguest

Új hazai fejlesztésű turisztikai startup: Everguest

Szingapúrban építkezik a magyar turisztikai startup, az Everguest

Egyszerre növeli a vendégélményt és a szállodák bevételét az Everguest

Szállodai bevétel és vendégélmény-növelés egyszerre az Everguesttel

Sajtószoba

Vedd fel velünk a kapcsolatot!