Tudjuk, mi kell a vendégeknek!

Reputáció menedzsment, revenue menedzsment, online marketing.
Törődünk veled és vendégeiddel!

Rólunk

A legújabb vendéglátóipari, szállodai trendek és a folyamatosan megújuló online lehetőségek ismerete és kiaknázása nélkül manapság egy szálloda sem lehet igazán sikeres! Turisztikai startup-ként rendelkezünk azzal a tudással és tapasztalattal, amely lehetővé teszi, hogy elérjétek üzleti céljaitokat!

Az EverGuest lelke egy fiatal, lendületes csapat. Vendéglátásban szerzett tapasztalatainkat modern marketing- és vendégorientált szemlélettel ötvöztük, így Magyarországon egyedülálló szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleink számára vendégkommunikáció, yield- és revenue menedzsment, valamint online marketing területen.

Csapatunk válogatott szakemberekből áll, akik testközelből ismerik a szállodaipart, hiszen sokáig szállodáknál vezető értékesítői vagy éppen revenue menedzseri és vendégkommunikációs feladatokat láttak el. PPC menedzsereink szállodai kampányokon “edződtek”, UX/UI tervezőnk jelentős releváns szállodai referenciával rendelkezeik.

A csapat

Belán Miklós
CEO

Gyenes Ákos
Revenue Management Üzletág igazgató

Kovács Noémi
Revenue manager

Misóka Laura
Chief Executive Assistant

Koczka Máté
PR manager

Barnác Tamás
UX design / Art direction

Turnai Bálint
Marketing Manager

Egyed Bernadett
CFO

Gondos Kitti
Reputation Manager

Nagy Róza
Revenue Manager Assistant

Hitvallásunk

Hitvallásunk, hogy egy vendég nemcsak akkor és addig vendég, amíg a szállodában tartózkodik, hanem az utazási vágy felébredésétől az utazás utáni visszajelzésig figyelmet és odafigyelést igényel. Ezt a gondolkodásunkat szeretnénk minden ügyfelünknél meghonosítani, valamint a szállásválasztási folyamat három döntő tényezőjét – a vendégvéleményeket, az árat és a megjelenést – szem előtt tartva, a három terület szinergiáit ismerve és kihasználva náluk bevételnövekedést, erős online reputációt és vendégorientáltabb megközelítést elérni.

Miért mi?

Az EverGuest csapata átvállalja tőled online reputációtok menedzselését, a beérkezett vendégvélemények teljeskörű kezelését akár 10 nyelven, a napi átlagár és foglaltság dinamikus kezelését, valamint online marketing kampányaitok optimalizálását!
Nekünk minden vendég számít!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!